Сторінки

Сторінки

середа, 27 жовтня 2021 р.

Тренінг з медіаграмотності для здобувачів освітніх послуг групи №1

26.10.2021 р. у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки проведено тренінг з медіаграмотності для здобувачів освітніх послуг групи №1, що здобувають професію "Майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів".

вівторок, 26 жовтня 2021 р.

Розпочали заходи Глобального тижня медіа та інформаційної грамотності

Чернівецьке вище професійне училище радіоелектроніки долучилося до Глобального тижня медіа та інформаційної грамотності МІГ ЮНЕСКО.

пʼятниця, 22 жовтня 2021 р.

Участь у ІІІ Всеукраїнській нараді з розвитку медіаосвіти “Взаємонавчання, обговорення, перспективи”

21 жовтня 2021 року на платформі Zoom відбулася ІІІ Всеукраїнська нарада з розвитку медіаосвіти "Взаємонавчання, обговорення, перспективи".

четвер, 21 жовтня 2021 р.

Реалізація проєкту "Підтримка пілотних регіонів щодо просування гендерної рівності"

У рамках впровадження програми Європейського Союзу «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України» (EU4Skills) розпочато реалізацію проєкту "Підтримка пілотних регіонів щодо просування гендерної рівності".

середа, 20 жовтня 2021 р.

Участь у семінарах «Безпечна цифрова освіта для закладів професійної (професійно-технічної) освіти»

У рамках Програми ЄС «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України» Міністерством освіти і науки України спільно з експертами Програми EU4Skills 19.10.21р. проведено перший з онлайн-семінарів «Безпечна цифрова освіта для закладів професійної (професійно-технічної) освіти».

вівторок, 19 жовтня 2021 р.

Педагоги готові впроваджувати курс "Навички для успішної кар'єри"

Педагоги Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки пройшли навчання в рамках курсу "Навички для успішної кар'єри". Halyna PysarevskaNatasha MichenkoПетро ПанчукВаня ДенисТамара Машкова, Інна Мацьопа успішно впорались із тестуванням та виконанням завдань та отримали Сертифікати.

четвер, 7 жовтня 2021 р.

Участь у вебінарах в рамках курсу "Навички для успішної кар'єри"

Педагоги Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки та заступник директора з навчально-виробничої роботи Галина Писаревська пройшли навчання курсу «Навички для успішної кар’єри».