Сторінки

Сторінки

четвер, 20 червня 2024 р.

Державна кваліфікаційна атестація в групі 4

Згідно робочого навчального плану підготовки кваліфікованих робітників з професії "Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування", 18.06.2024р. в групі №4, ІІ курсу, проведена державна кваліфікаційна атестація. Майстри виробничого навчання Петро Панчук та Наталія Мінченко ознайомили членів комісії з виробничими характеристиками.

неділя, 16 червня 2024 р.

Державна кваліфікаційна атестація в групі 12

13.06.2024 р. у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки проведено державну кваліфікаційну атестацію у групі №12, що навчалися за інтегрованою професією «Радіомеханік з обслуговування та ремонту радіотелевізійної апаратури, електромеханік з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин», майстер виробничого навчання Петро Штефано, викладач Валентин Флорескул. Державна кваліфікаційна атестація є вихідним контролем знань на завершальному етапі певного проміжного ступеня навчання та має на меті встановлення готовності осіб, які здобувають професійну (професійно-технічну) освіту з обраної професії відповідного розряду.

понеділок, 3 червня 2024 р.

Участь в обласному Фестивалі науки і техніки "Технофест 2024"

31.05.2024 р. педагоги та здобувачі освіти Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки взяли участь в обласному Фестивалі науки і техніки "Технофест 2024".