понеділок, 10 вересня 2018 р.

Конференція викладачів загальноосвітніх дисциплін закладів П(ПТ)О Чернівецької області

07.09.2018 р. у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки відбулася конференція викладачів загальноосвітніх дисциплін закладів П(ПТ)О Чернівецької області "Шляхи підвищення якості загальноосвітньої підготовки учнів професійно-технічних навчальних закладів". 
Про навчальний заклад та перспективи розвитку розповів директор С.І. Одайський.
Микитюк С.М, директор НМЦ ПТО, зробила аналіз роботи професійно-технічних навчальних закладів за 2017/2018 н.р. та окреслила завдання педколективів закладів профтехосвіти області щодо підвищення якості загальноосвітньої підготовки,
Про оновлення змісту, форм та методів навчання загальноосвітніх дисциплін в 2018/2019 н.р розповіла Писаревська Г.М. - заст.директора ЧВПУР, голова ОМО викладачів інформатики.
Учні професійно-технічної освіти в минулому році вперше прийняли участь в ЗНО з української мови. Про "ЗНО. Висновки, завдання, перспективи" розповіла Жукотинська В.Д. - методист НМЦ ПТО в Чернівецькій області.
З темою «Формування загальнонавчальної компетентності учнів шляхом   міжпредметної інтеграції» виступила Мартинюк В.А., методист НМЦ ПТО в Чернівецькій області.
Горбан Є.І., методист НМЦ ПТО в Чернівецькій області, розповіла про розробку та впровадження державних стандартів ПТО на компетентнісній основі.
Педагоги обговорили проблеми загальноосвітньої підготовки в закладах профтехосвіти. На завершення конференції висловили переконання, що оновлення змісту, форм та методів навчання загальноосвітніх дисциплін, впровадження компетентісного підходу у закладах професійної освіти дозволить покращити якість підготовки..
Потім викладачі продовжили роботу в складі методичних об’єднань загальноосвітніх дисциплін закладів П(ПТ)О області, які працювали в кабінетах навчального закладу.


















Немає коментарів:

Дописати коментар