пʼятницю, 21 червня 2019 р.

Робота з підготовки навчально-практичного центру електротехнічних робіт

На виконання наказу Міністерства освіти та науки України № 266 «Про затвердження Переліку закладів професійної (професійно-технічної) освіти на базі яких будуть створені навчально-практичні центри за рахунок коштів державного бюджету у 2019 році» на базі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки було розпочато підготовку приміщення під навчально-практичний центр електротехнічних робіт за рахунок спецкоштів закладу освіти.
Було демонтовано старе обладнання та меблі, проведений ремонт стелі (обшивка металопрофілем) та встановленням енергозберігаючих світильників, проводиться ремонт стін.
Для надходження коштів на місцевий рівень - відкрито спеціальний рахунок.
Після проведення аналізу наявної матеріально-технічної бази було визначено перелік необхідного обладнання та устаткування, яке потрібно закупити.
Проводиться робота по укладанню договорів з підприємствами.
Також за рахунок спецкоштів закладу освіти за було придбано матеріал (труба квадратна металева та кутник) для виготовлення одного макету «Стіл електромонтажника» після чого було проведено розрахунки кількості матеріалів на 15 робочих місць.
Для забезпечення робочого місця викладача було придбано персональний комп'ютер та мультимедійний проектор з екраном.
Розраховується кількість матеріалу для встановлення контуру заземлення.
20.06.2019 року директор Департаменту освіти і науки Оксана Михайлівна Палійчук перевірила підготовку навчально-практичного центру, який буде відкритий на базі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки.











Немає коментарів:

Дописати коментар