вівторок, 28 січня 2020 р.

Державна кваліфікаційна атестація у групі з професії «Майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів»

28 січня 2020 року учні групи № 9 з професії «Майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів» Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки підійшли до завершального етапу, а саме – складання державної кваліфікаційної атестації (у формі комплексної письмової роботи). 

Іспит розпочався з виступу голови державної кваліфікаційної комісії, директора МПП Медтехніка-сервіс Степана Микитовича Бойка, а також директора закладу освіти Савелія Івановича Одайського, які побажали учням успіхів і натхнення.
Слід зазначити, що хлопці із задоволенням оволодівали професією, про що свідчить високий рівень успішності. А два випускники отримають по закінченні диплом з відзнакою. Випускник Біньовський Андрій виборов ІІІ призове місце у обласному конкурсі «Професійний талант року 2019»
Протягом курсу навчання учні пройшли виробничу практику на підприємствах м. Чернівці та Чернівецької області, на які і будуть працевлаштовані.

Після закінчення іспиту голова комісії Бойко С.М. відзначив високий рівень теоретичних знань учнів Гульняка Руслана, Цуркана Івана, Біньовського Андрія, а також відповідний рівень письмової екзаменаційної роботи.

















Немає коментарів:

Дописати коментар