неділю, 23 лютого 2020 р.

Конкурс фахової майстерності серед здобувачів професійної освіти з професії «Слюсар-електрик з ремонту електроустаткування»

Відповідно до плану роботи Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки на 2019/2020 н.р., 20 лютого 2020 року на базі центру електротехнічних робіт відбувся конкурс фахової майстерності серед здобувачів професійної освіти з професії «Слюсар-електрик з ремонту електроустаткування».

Організував конкурс майстер виробничого навчання Іван Степанович Денис.
Участь у конкурсі фахової майстерності взяли учні груп №13 (майстер в/н Дерій Ірина Василівна) та №14 (майстер в/н Машкова Тамара Леонідівна).
Конкурс проводився у два тури. Теоретичний тур передбачав перевірку теоретичних знань з предметів професійно-теоретичної підготовки та проводився у вигляді тестування на ПК. Завдання практичного туру відповідали вимогам ІІІ кваліфікаційного розряду та передбачали виконання практичних робіт на: 1) складання ланцюга керування освітленням з декількох місць за наданою однолінійної схемою з використанням електричних апаратів обліку та захисту; 2) складання силового ланцюга та ланцюга керування трифазними асинхронними електродвигунами з короткозамкненим ротором за допомогою двох реверсивних магнітних пускачів, за наданою електричною принциповою схемою.
За результатами проведення конкурсу визначено переможців:
Агапі Роман - ІІІ місце;
Кривий Артьом - ІІ місце;

Туняк Микола - І місце.

















Немає коментарів:

Дописати коментар