понеділок, 15 червня 2020 р.

Державна кваліфікаційна атестація у групі №7

15.06.2020 р., на вимогу часу, у зв’язку з карантином та відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України було проведено державну кваліфікаційну атестацію здобувачів освіти з професії «Радіомеханік з обслуговування та ремонту радіотелевізійної апаратури» дистанційно.
Державна кваліфікаційна атестація – це завершальний етап навчально виробничого процесу, що здійснюється відповідно до Закону України «Про професійно-технічну освіту», Положення про порядок кваліфікаційної атестації та присвоєння кваліфікації особам, які здобувають професійно-технічну освіту, та інших законодавчих актів України. Вона проводиться державною кваліфікаційною комісією, склад якої затверджений наказом Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки. Державна кваліфікаційна комісія проводить засідання в терміни, визначені робочими навчальними планами та розкладом проведення державної кваліфікаційної атестації.
Державна кваліфікаційна атестація в групі №7 проходила у два етапи 15.06.2020 року. На першому етапі випускники підключились онлайн-конференцію Zoom, де дуло перевірено присутність здобувачів освітніх послуг. Потім кожен відкрив номер білета з комплексним кваліфікаційним завданням, на яке відводилося 3 години.
Другий етап – написання письмової роботи: через Viber кожен учень отримав білет із завданням та протягом відведеного часу давав письмову відповідь у зошиті. Потім фото/підтвердження написаного відправляв членам комісії на перевірку.. Члени державної кваліфікаційної комісії, яку очоливБойко С.М., заслухали онлайн-характеристики випускників, озвучені майстрами виробничого навчання Паун Л.Р., Гриньком Д.А. та мали можливість поспілкуватися із випускниками. Всі учні показали належний рівень професійних компетентностей, отримали позитивні відгуки роботодавців та педагогів. Результат засідання державної кваліфікаційної комісії відображений у протоколі.







Немає коментарів:

Дописати коментар