понеділок, 23 листопада 2020 р.

Педагогічна рада 23.11.2020 р.

У Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки 23.11.2020 р. провели педагогічну раду на тему «Упровадження технологій дистанційного навчання у підготовку кваліфікованих робітників нової формації: реалії і перспективи». Педраду провели в Google Meet

Матеріали педради (доповіді, презентації, проект рішення) розмістили на дошці https://padlet.com/pisarevskaja/h2ubx3js8mfhtam7 

На педагогічній раді розглянули питання:

1. Про виконання плану комплектування навчальних груп та заходи щодо збереження контингенту учнів (Писаревська  Г., Цап С.)

2. Якість підготовки та напрями удосконалення навчально-методичне та матеріально-технічне забезпечення професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування». (Писаревська  Г., Цап С.)

3. Формування навичок самоврядування, соціальної активності в процесі практичної громадянської діяльності здобувачів освітніх послуг (Кавнічук О, Багрій Х, Довга А.)

4. Стан фізично-оздоровчої роботи з учнівською молоддю та завдання педколективу для її покращення (Марчук В.)

5. Про підготовку училища до роботи в осінньо-зимовий період. (Тріщук М.І.)

Кожне ухвалене рішення педради з визначенням термінів виконання й осіб, відповідальних за виконання, затвердили відкритим голосуванням.













Немає коментарів:

Дописати коментар