пʼятницю, 18 грудня 2020 р.

Конкурс фахової майстерності з професії "Електромонтер з ремонту та обслуговування елекроустаткування"

 17.12.2020 в Чернівецькому вищому професійної училищі радіоелектроніки на базі навчально-практичного центру електротехнічних робіт був організований та проведений конкурс фахової майстерності з професії "Електромонтер з ремонту та обслуговування елекроустаткування".

Конкурс фахової майстерності серед учнів проводився з метою підвищення рівня професійної підготовки та майстерності учнів, розвитку творчої активності учнів, поглиблення знань з сучасними виробничими технологіями.

У конкурсі взяли участь учні груп №4, №14 ,№15 (всього 8 учасників). Програма конкурсу передбачала виконання теоретичного завдання з професійно-теоретичної підготовки (методом тестування) та виконання двох практичних завдань, а саме: "Складання ланцюгу керування освітлення з декількох місць за наданою однолінійною схемою" та "Складання силового ланцюгу та ланцюгу керування трифазним

асинхронним електродвигуном за допомогою двох реверсивних магнітних пускачів та кнопочного поста за наданою електричною принциповою схемою".

Спостереження та перевіркою виконання робіт здійснювали члени журі, а саме: Одайський С.І., Писаревська Г.М., Мінченко Н.А., Панчук П.В., Денис І.С., Гринько Д.А., Брандес О.С.

Переможцями конкурсу стали:

І місце - Туняк Микола (група №14).

ІІ місце - Піцул Костянтин (група №4).

ІІІ місце - Гушул Олег (група №4).

Всі учасники конкурсу отримали солодкі подарунки.















Немає коментарів:

Дописати коментар