Сторінки

Сторінки

середу, 27 січня 2021 р.

Участь у методичному дайджесті

 Відповідно до плану роботи НМЦ ПТО у Чернівецькій області на 2021 рік 26 січня 2021 року поведено методичний дайджест для викладачів фізики та інформатики в режимі он-лайн з проблеми «Особливості дистанційного та змішаного форматів навчання при викладанні загальноосвітніх дисциплін у ЗП(ПТ)О».

Його мета – узагальнити теоретичні та практичні навики педагогічних працівників щодо застосування нових форм організації навчального процесу та формування своїх моделей дистанційного та змішаного навчання. Методист НМЦ ПТО Жукотинська В.Д. розпочала робту методичного дайджесту з презентації рекомендацій щодо особливостей впровадження змішаного навчання у ЗП(ПТ)О, підібрані відеоролики дали можливість педагогам узагальнити знання про моделі змішаного навчання. Досвідом організації змішаного навчання інформатики у Чернівецькому професійному машинобудівному ліцеї поділився викладач інформатики, заступник директора з НВР Калетник Р.В. Алгоритм змішаного навчання у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки представила заступник директора з НВР Писаревська Г.М.

Голова методичного об’єднання викладачів фізики ПТНЗ області, викладач фізики ВПУ №3 м.Чернівці, Савчук-Баловсяк Г.Д. зробила аналіз використання дієвих онлайн-інструментів на уроках фізики. Викладач фізики Чернівецького професійного ліцею сфери послуг Руснак Т. поділилася досвідом своєї роботи у організації змішаного навчання.

Педагоги узагальнили рекомендації щодо організації змішаного навчання. За кожною рекомендацією стоять досвід, помилки і час, витрачений на їхнє виправлення, а також бажання допомогти іншим пройти цей шлях без повторення чужих помилок.











Немає коментарів:

Дописати коментар