четвер, 11 лютого 2021 р.

День безпечного Інтернету у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки

9 лютого 2021 року, у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. В Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки педагогічні працівники та учні з нагоди Міжнародного дня безпечного інтернету приєдналися до Safer Internet Day Challenge 2021 та мали нагоду протестувати безпечність своєї поведінки у цифровому світі. 

Педагоги та учні закладу освіти зареєструвалися на сайті, скласти короткий тест на знання правил безпечної поведінкив Інтернеті; перевірили знання основних термінів з Кібербезпеки. Більшіть довели свій рівень компетенцій – отримати цифровий бейдж з курсу Академії Cisco “Вступ до Кібербезпеки” та сертифікат. (За програмою академій Cisco та провідних університетів України за підтримки Інституту модернізації змісту освіти).

Також всі здобувачі освітніх послуг пройшли опитування: «Безпечний інтернет» для дорослих «Безпечний інтернет» для підлітків, розміщене на сайті Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області.












Немає коментарів:

Дописати коментар