середу, 31 березня 2021 р.

Педагогічна рада

31.03.2021 р., відповідно до річного плану роботи, у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки була проведена педагогічна рада з теми «Роль медіаосвіти у формуванні медіакультури сучасної молоді».

Заступник директора з навчально-виробничої роботи Писаревська Г.М. ознайомила присутніх з підсумками перевірки стану викладання предмету «Математика». Голова м/к природничо-математичних дисциплін Грицюк А.Д. проаналізував роботу викладача у складі методичної комісії, викладач Горбаль Г.П. поділилася інформацією організації підготовки учнів до ДПА/ЗНО та розповіла про позаурочну роботу.

Методист училища Висоцька Я.О. зробила аналіз роботи методичної комісії суспільно-гуманітарних дисциплін. Голова м/к Петровська Л.І. розповіла про методичну роботу педагогів та їх напрацювання.

Соціальний педагог Багрій Х.І. з допомогою презентації "Захищатись не соромно: як протидіяти насильству" в інтерактивній роботі з колективом розповіла як протидіяти насильству. Практичний психолог Довга А.А. ознайомила педагогів з анкетуванням здобувачів освітніх послуг з питань протидії насильству у колективі та сім'ї.

На завершення заступник директора з навчально-виробничої роботи Писаревська Г.М., зачитала підготовлений проект рішення педради і після внесення доповнень, змін, уточнень педагогічні працівники затвердили його відкритим голосуванням.


























Немає коментарів:

Дописати коментар