четвер, 16 вересня 2021 р.

Розпочалося  14-тижневе онлайн-навчання, яке проводиться програмою «EU4Skills», Фінським консорціумом

15.09.2021 р. розпочалося  14-тижневе онлайн-навчання, яке проводиться програмою «EU4Skills», Фінським консорціумом.  Навчання включає три фази:

1. 14-тижнева онлайн-програма, яка включає онлайн-семінар один раз на тиждень, кожної середи, 14:00-16:00, із підтримкою 4 групових коучингових сесій, 

2. Упродовж 14-тижневої програми для кожного залученого закладу освіти заплановано розробити інноваційний проєкт,

3. Весна 2022 р.; дві групові коучингові сесії на допомогу реалізації інноваційного проєкту та одноденний семінар в Україні для представлення результатів проєкту.

Для тренінгу учасники отримають додатковий коучинг для груп задля передання знань. Цілі програми Керівники розуміють свою ключову роль у реалізації реформи П(ПТ)О. Сучасні концепції та практика П(ПТ)О перетворюються на конкретні пункти діяльності, які буде реалізовано й виміряно в закладах освіти. Керівники на власному досвіді переконаються в особливостях компетентнісного підходу в П(ПТ)О як процесу формування, а також залучать ключовий персонал до своїх інноваційних проєктів.

У навчанні беруть участь директор Савелій Одайський, заступник директора з навчально-виробничої роботи Галина Писаревська, заступник директора з виховної роботи Оксана Кавнічук.










Немає коментарів:

Дописати коментар