вівторок, 19 жовтня 2021 р.

Педагоги готові впроваджувати курс "Навички для успішної кар'єри"

Педагоги Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки пройшли навчання в рамках курсу "Навички для успішної кар'єри". Halyna PysarevskaNatasha MichenkoПетро ПанчукВаня ДенисТамара Машкова, Інна Мацьопа успішно впорались із тестуванням та виконанням завдань та отримали Сертифікати.

Головною метою навчального курсу «Навички для успішної кар’єри» є формування компетентності здобувача/здобувачки освіти у реалізації власної професійної кар’єри.

Ця мета реалізується у процесі вирішення таких навчальних і виховних завдань:

1) виховання в учнів ставлення до себе як суб’єкта майбутньої професійної діяльності;

2) усвідомлення своєї індивідуальної неповторності, відповідальності та впевненості у досягненні майбутнього професійного успіху;

3) активізація процесів самопізнання, самооцінки та актуалізація потреби у самовдосконаленні;

4) формування системи знань учнів про обрані професії, сучасні вимоги соціального середовища до фахівців на ринку праці, стратегію і тактику реалізації визначених напрямів власного кар’єрного зростання у майбутньому;

5) ознайомлення слухачів із способами і прийомами прийняття обґрунтованих рішень в побудові кар'єри, забезпечення їх практичним досвідом пошуку необхідної інформації для розробки або ж удосконалення стратегії професійного зростання у майбутньому.

Курс плануємо реалізовувати в контексті функціонування «лабораторій навичок» при центрі професійної кар'єри в закладі освіти.

Результатом реалізації змісту курсу «Навички для успішної кар’єри» стане готовність випускників/випускниць до професійного зростання та побудови власної кар'єри.

 










Немає коментарів:

Дописати коментар