середу, 9 березня 2022 р.

Тримаємо стрій, Єдині, Сильні, Непереможні! Слава Україні! 🇺🇦

24 лютого на світанку росія напала на Україну по всій довжині спільного кордону, від Луганська до Чернігова, а також із території Білорусі й окупованого Криму.

Російська армія обстріляла із артилерії українські прикордонні застави. Одночасно були завдані удари, зокрема із повітря, по понад 40 об'єктах військової інфраструктури в майже у всіх регіонах країни.

Війна прийшла в наш дім зненацька, рано-вранці. Українці мирно спали у своїх домівках, коли довкола залунали вибухи та постріли... І світ змінився, розділившись на до та після. Наших дітей позбавили дитинства, нас – повноцінного життя. 

Збройні сили України, Національна гвардія та загони територіальної оборони розпочали чинити запеклий опір.

В Україні був оголошений воєнний стан і загальна мобілізація.

Військові України вели та продовжують вести важкі бої на підступах до низки міст. У більшості випадків російські військові зазнали серйозних втрат, намагаючись прориватися до Харкова, Маріуполя, Херсону, Чернігова, Києва.

Дякуємо  військовослужбовцям Збройних сил України  які захищають нашу незалежність!

Ми молимося за наших Захисників! 🇺🇦
Ми - Україна! Тримаємо стрій, Єдині, Сильні, Непереможні! Слава Україні!
🇺🇦

#stoprussia
#ЗупинимоОкупантів

Від початку вторгнення росії, міста і селища під Києвом — одні із найгарячіших точок війни. Ірпінь, Буча, Гостомель, Макарів — частково окуповані військами РФ. Там ведуться бої, РФ бомбить житлові будинки і розстрілює тих цивільних, які намагаються врятуватися. 

Дивлячись на ці фотографії ви зрозумієте, за що ми ненавидимо росіян.  Світлини наших зруйнованих міст. Наших шкіл, наших будинків, торгових центрів, мостів та парків. Всього того, що було нам таким дорогим. І головне питання за що? 















Немає коментарів:

Дописати коментар