пʼятницю, 9 вересня 2022 р.

Онлайн-курс з основ кібербезпеки для представників підприємств, установ та організацій

На теренах Чернівецької області послідовно реалізуються заходи відносно впровадження безпечних інформаційно-комунікаційних технологій.

 17-18 серпня 2022 відбувся дводенний онлайн семінар «Основи кібергігієни та медіаграмотності для посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад Чернівецької області», спікерами якого були представники Фонду цивільних досліджень та розвитку США, а також Ради національної безпеки та оборони України. 

Наступним кроком співпраці є впровадження навчального онлайн-курсу з основ кібербезпеки для представників підприємств, установ та організацій Чернівецької області в вересні-жовтні 2022 року.

Даний курс допоможе управлінцям, робітникам підприємств та установ не лише підвищити рівень знань з комп’ютерної грамотності, але й розповість про найпоширеніші пастки кіберзлочинців та шляхи протидії компрометації даних.

У курсі докладно розглядаються розповсюджені загрози в інформаційному просторі та наводяться поради, щодо захисту своїх особистих та робочих даних.

Курс є повністю безкоштовним, завдяки гранту Фонду цивільних досліджень та розвитку США, за фінансової підтримки Державного департаменту США.




Немає коментарів:

Дописати коментар