суботу, 8 грудня 2018 р.

Візит до Риги

З 4 по 8 грудня 2018 року  делегація фахівців системи професійно-технічної освіти Чернівецької області перебувала з робочим візитом у Ризькому державному технікумі (Центр професійних компетентностей, Латвія) RVT.  Була підписана угода про співпрацю Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Чернівецькій області та Ризького технікуму.
Заступник директора Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки Галина Писаревська працювала у складі делегації. Це вже друге знайомство з професійною освітою Латвії. Перше було з Ризьким технікумом туризму та творчої індустрії. Розвиток професійної освіти в Україні йде за прикладом освіти у Латвії і є дуже корисним для нас.
Ризький державний технічний коледж це дуже потужний центр розвитку професійних компетенцій в якому навчається 2500 учнів. Професійних напрямків теж велика кількість. Особливо зацікавили електротехнічний, поліграфічний та комп'ютерний напрями підготовки. Лабораторії для практичної підготовки забезпечені сучасними засобами та технікою. Дякуємо колегам за можливість спілкування з однодумцями, можливість ознайомитися з новими методами навчання та сучасними технологіями. Ви збагатили кожного з нас новими ідеями, новими відкриттями, новими враженнями та новим досвідом.
Бажаю всім успіхів і творчого натхнення!
http://www.rvt.lv/galerijas/category/388-ukrainas-delgacija

























Немає коментарів:

Дописати коментар