четвер, 10 січня 2019 р.

Засідання педагогічної ради

10.01.2019 року у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки проведено планове засідання педагогічної ради.
На педагогічній раді розглянуто питання:
1.  Інформація про виконання рішень попередньої педради.
2. Стан викладання предметів «Історія України», «Всесвітня історія». Заступник директора з навчально-виробничої роботи Писаревська Г.М. виступила з інформацією про стан викладання предметів та рівень навчальних досягнень учнів, зробила аналіз комплексно-методичного забезпечення предметів. Викладач історії Петровська Л.І. у своєму виступі акцентувала увагу на нових формах та методах викладання історії в училищі та особливостях і проблемах підготовки учнів до ЗНО з історії.
3. Аналіз роботи методичної комісії «Природничо-математичних дисциплін». Методист училища Висоцька Я.О. зробила аналіз роботи методичної комісії. Голова методичної комісії Грицюк А.Д. розповів про роботу з підготовки учнів до олімпіад і конкурсів.
4. Аналіз навчально-виробничої роботи училища за І семестр 2018-2019 н.р. Заступник директора з навчальної-виробничої роботи Писаревська Г.М. зробила детальний аналіз підсумків  роботи педагогічного колективу та навчальних досягнень учнів за перший семестр 2018-2019 н.р. Заступник директора з виховної роботи Кавнічук О.К. зробила аналіз виховної роботи. Старший майстер училища Коваш А.В. проаналізувала показники досягнень учнів з виробничого навчання.
5. Про стан та умови проживання в гуртожитку. Заступник директора з виховної роботи Кавнічук О.К. зробила аналіз стану та умов проживання в гуртожитку.
Педагоги одностайно ухвалили конструктивні рішення.
 








Немає коментарів:

Дописати коментар