понеділок, 25 березня 2019 р.

Чергова педагогічна рада

25.03.2019 р. у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки проведено чергову педагогічну раду, на якій розглядалися питання:

1.    Якість підготовки та напрями удосконалення навчально-матеріальної бази професії «Електромеханік з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин». За результатами всебічного аналізу підготовки на сучасному етапі заступник директора з НВирР Галина Писаревська запропонувала визначити пріоритетні напрями подальшої модернізації. Голова м/к Ілля Хортюк розповів про розробку освітньо-професійної програми на компетентнісній основі з професії «Електромеханік з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин».
2.    Стан викладання предметів «Біологія, екологія». Доповіла заступник директора з НВирР Галина Писаревська та доповнила викладач Ірина Урбанська. Вивчення, аналіз і узагальнення отриманої інформації про результати проведеної перевірки дають можливість визначити шляхи удосконалення викладання біології та екології.
3.    Творчість класного керівника: шляхи звільнення від стереотипів і шаблонів. Система виховної роботи як засіб формування конкурентноспроможної особистості. Роботу з цих напрямків розкрили заступник директора з НВихР Оксана Кавнічук та голова м/к класних керівників і вихователів Ольга Пушкарьова.
4.    Про організацію профорієнтаційної роботи серед випускників 9-х, 11-х класів шкіл міста та області. Про стан організації профорієнтаційної роботи доповіла заступник директора з НВихР Оксана Кавнічук.
Педагоги обговорили пропозиції до проекту рішень та проголосували за взяття його за основу.
















Немає коментарів:

Дописати коментар