середу, 29 травня 2019 р.

Розпочалися ДКА

У Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки розпочалися державні кваліфікаційні атестації.  29.05.2019 року, здавали ДКА учні групи №2 за професією «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування».

На жаль, немає сьогодні Паневника Олександра Романовича, майстра виробничого навчання, який навчав групу на першому курсі та в І семестрі другого курсу. Учні та педагоги хвилиною мовчання вшанували пам'ять наставника та колеги. У нашій пам’яті Олександр Романович назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи.
Атестація відбулася у вигляді іспиту за комплексними кваліфікаційними завданнями. У складі державної кваліфікаційної комісії учнів оцінювали: голова комісії – Богданов Н.А. –  представник підприємства ПАТ «ЕК «Чернівціобленерго»; Одайський С.І.- директор училища, Писаревська Г.М. – заступник директора з НВР, Брандес О.С. – голова методичної комісії електротехнічного напрямку, Цап О.В. – старший майстер. Прийнято рішення видати дипломи учням та присвоїти  четвертий розряд електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування.














Немає коментарів:

Дописати коментар