понеділок, 30 вересня 2019 р.

Читання формує мозок

У Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки до Всеукраїнського дня бібліотек створили книжкове дерево. Воно призначене для обміну книгами за принципом буккросингу.

Буккроссинг (англ. Bookcrossing) — хобі та громадський рух, що діє за принципом соціальних мереж і близький до флешмобу. Буккроссинг — це процес звільнення книг. Людина, прочитавши книгу, залишає («звільняє») її у громадському місці (парк, кафе, поїзд, станція метро), для того, щоб інша, випадкова, людина могла цю книгу знайти та прочитати; та у свою чергу повинна повторити процес. Спостереження за «подорожжю» книги здійснюється через спеціальні сайти в Інтернеті.
На нашому книжковому дереві ви можете обирати та брати для читання будь яку книжку, що вам сподобалася. 
Правила користування книгами:
1) "Прочитав - передай іншому";
2) Не затримуйте книгообміну (книги повинні завжди бути у русі й через певний проміжок часу повернутись на книжкова дерево);
3)  Не розмальовуйте книги, не закладайте й не виривайте листків із них.
Отже, якщо ти фанат читання, і в тебе з часом назбиралось багато прочитаної цікавої та актуальної літератури українською мовою, якою хочеться поділитися, так би мовити порекомендувати іншому, то сміливо вирушай до нас. Гарна книга, мов музика, вабить та чарує.

Вітаємо з Всеукраїнським днем бібліотек!











Немає коментарів:

Дописати коментар