середу, 23 жовтня 2019 р.

Успішна участь у обласному конкурсі «Професійний талант року 2019»

23 жовтня 2019 року на базі Професійно-технічного училища №8 проведено ІІ етап конкурсу «Професійний талант року - 2019». Чернівецьке вище професійне училище радіоелектроніки представляв Біньовський Андрій, здобувач освіти з професії «Майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів».
Конкурс проведено на виконання наказу Департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА №445 від 15.10.2019 р. відповідно до Положення про конкурс «Професійний талант року» в закладах професійної (професійно-технічної) освіти області», затвердженого наказом Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації від 20.02.2019 №75, зареєстрованого в Головному територіальному управлінні юстиції у Чернівецькій області 27.02.2019 за №17/21-09 .
Андрій представив мультимедійну презентацію «Мій заклад освіти і моя майбутня професія» з елементами майстер-класу щодо обраної професії, візитну картку учасника «Дозвольте відрекомендуватися», у формі відеофільму розкрив своє ставлення до світу, власну формулу успіху, найважливіші події в особистому житті, ідеал особистості,  шлях до своєї мрії. Потів взяв участь в експромті «Моя позиція», де за 1 хв. знайшов  вихід із запропонованої ситуації, що передбачає володіння професійними компетентностями. За підсумками конкурсу Андрій став одним з переможців та отримав диплом ІІІ ступеня. Вітаємо Андрія та майстра виробничого навчання Озарчук Наталю Валеріївну з перемогою!!!












Немає коментарів:

Дописати коментар