пʼятницю, 6 березня 2020 р.

Семінар-практикум викладачів суспільно-гуманітарних дисциплін

Відповідно до плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Чернівецькій області на 2020 рік 05 березня на базі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки відбувся семінар-практикум викладачів суспільно-гуманітарних дисциплін закладів професійної освіти області з проблеми використання сучасних педагогічних технологій при вивченні суспільно-гуманітарних дисциплін в умовах підготовки здобувачів освіти до  ЗНО(ДПА).
Окрім відповідальних працівників НМЦ ПТО у Чернівецькій області Микитюк  С.М. директора, Жукотинської В.Д., методиста, в заході взяла участь доцент кафедри методики викладання суспільно-гуманітарних дисциплін, кандидат філологічних наук інституту післядипломної педагогічної освіти у Чернівецькій області.
Микитюк С.М., директор НМЦ ПТО звернула увагу присутніх на забезпечення якості   освітньої послуги як цілісної потокової системи. Одайський С.І., директор закладу освіти, ознайомив учасників семінару-практикуму з перспективами розвитку закладу відповідно до завдань реформування професійної освіти. Жукотинська В.Д., методист НМЦ ПТО довела до відома присутніх календар та особливості проведення ЗНО-2020. Про управління якістю підготовки до ЗНО(ДПА) на засадах педагогічної логістики на прикладі роботи у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки розповіла заступник директора з НВР Г.М.Писаревська.
Потім роботу продовжила на двох практичних модулях. Практичний модуль викладачів української мови та літератури проводили:  «Практичний інтенсив: ЗНО на 200» -  Федунович-Швед Оксана Тарасівна, доцент кафедри методики викладання суспільно-гуманітарних дисциплін, кандидат філологічних наук інституту післядипломної педагогічної освіти у Чернівецькій області,  «5 активностей для підготовки до ЗНО з української мови та літератури» - Філіп Юлія Леонтіївна, викладач Чернівецького ВПУ  радіоелектроніки, «Використання інтернет-ресурсів для підготовки учнів до ДПА у формі ЗНО з української мови та літератури» - Борбель Любов Анатоліївна, викладач Чернівецького ВПУ  радіоелектроніки.
Практичний модуль викладачів суспільних дисциплін проводили: «Специфіка підготовки учнів до роботи з візуальними завданнями з історії України при підготовці учнів до ДПА у формі ЗНО» -  Петровська Любов Іванівна, голова методичної комісії суспільно-гуманітарних дисциплін Чернівецького ВПУ радіоелектроніки, «Формування історичних предметних компетентностей» Радюк Галина Леонідівна, голова обласного методичного об’єднання  викладачів суспільних дисциплін, викладач історії ВПХУ №5, «Автоська програма «Підготовка до ЗНО за допомогою відеоматеріалів» - Сайко Михайло Миколайович,  викладач історії ЧВКУ КНТУ.

На завершення засідання учасники семінару-практикуму пройшли підсумкове тестування та отримали відповідні документи (сертифікати).



























Немає коментарів:

Дописати коментар