середу, 28 липня 2021 р.

Проведено тренінг для розробників освітніх стандартів професійної (професійно-технічної) освіти

27 липня 2021 року з на базі методичного кабінету Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено тренінг для розробників освітніх стандартів професійної (професійно-технічної) освіти.

Тренінг провів Юрій Кравець - державний експерт директорату професійної освіти (Особливості розроблення освітніх стандартів у 2021 році);

Присутні на тренінгу представники Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Чернівецькій області (Світлана Микитюк - директор НМЦ ПТО у Чернівецькій області; Анна Беньовська - методист, Світлана Вишневська - методист)

та педагогічні працівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти, які задіяні у розробленні проєктів освітніх стандартів.

Викладач Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки Ілля Хортюк представив для обговорення стандарти: Електромеханік з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин та Радіомеханік з обслуговування та ремонту радіотелевізійної апаратури, над якими працюють у закладі освіти. Anya Benovska - методист НМЦ ПТО ЧО представила стандарт Робітник з комплексного обслуговування й ремонту будинків.

Розробники отримали конструктивні пропозиції та поради від державного експерта Юрія Кравця для вдосконалення стандартів, над якими працюють.















Немає коментарів:

Дописати коментар