вівторок, 8 листопада 2022 р.

Відкритий урок фізичної культури

Уроки фізичної культури у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки нарівні з іншими дисциплінами є відмінним інструментом для всебічного розвитку здобувачів освітніх послуг. Завдяки спорту розвиваються вміння працювати в команді, дисципліна, лідерство, толерантність і здорова конкуренція. Не кажучи вже про те, що фізкультура — це в першу чергу здоров'я: фізичне та емоційне.

Саме такі якості розвивав на відкритому уроці фізичної культури у групі №15 що здобувають професією: "Слюсар-електромонтажник; Майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів" викладач фізичної культури Завадський Олександр Віталійович. Урок проведено 07.11.22 за модулем: "Волейбол".

Використовуючи на уроці нові форми фізичної культури та сучасні методи викладання, Олександр Віталійович також виховував інтерес здобувачів освіти до уроків фізичної культури, віру у власні сили, почуття власної гідності.

Урок пройшов у дружній та цікавій атмосфері. На спортивному майданчику здобувачі освіти продемонстрували гарне володіння технічними прийомами гри у волейбол.

На черговому засіданні методичної комісії природничо-математичного циклу Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки зробили аналіз уроку та подякували Олександру Віталійовичу за стимулювання інтересу учнів до фізичної культури.

 






 

Немає коментарів:

Дописати коментар