суботу, 18 лютого 2023 р.

Бізнес-сніданок з кар'єрного консультування

У  рамках реалізації субпроєкту «Підтримка кар’єрного консультування закладами професійної (професійно-технічної) освіти» за підтримки програми Європейського Союзу «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України» 16.02.2023 працівники центру кар'єри Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки Галина Писаревська, Олександр Цап та Інна Мацьопа взяли участь у  бізнес-сніданку з кар'єрного консультування.

Мета бізнес-сніданку – обговорити нагальні питання заснування, модернізації та розвитку центру кар’єри, наявні кейси для роботи та вирішення проблемних питань, побудувати місток прямої взаємодії між бізнесом та закладами професійної (професійно-технічної) освіти.

Приємно було послухати поради від роботодавців Тетяни Федак та Лілії Руснак з корпоративного центру навчання і розвитку персоналу SEBN.UA ТзОВ «СЄ-Борднетце Україна».  Тетяна Мандзюк фахівчиня кампанії «Softserve» розповіла про важливість навичок Soft skills, що показують, як людина взаємодіє з соціумом та як їх можна розвивати. 

Випускниця Вищого професійного художнього училища №5 м.Чернівці Ольга Нісчук  поділилася своїм досвідом пошуку роботи та особливістю відкриття власної справи.  

Така форма роботи є дуже цікавою, адже обговорення проблем, обмін ідеями, пошук партнерів проходив у форматі невимушеного спілкування. Дякуємо тренерам Роману Куриленку та Ліні Сироті. 

Будемо впроваджувати такі форми спілкування з партнерами та розвивати свій центр кар'єри.









Немає коментарів:

Дописати коментар