четвер, 14 вересня 2023 р.

Пропоную пройти курс «Стала та відновлювальна енергетика. Основи»

Курс «Стала та відновлювальна енергетика. Основи» на  платформі Prometheus.

Відновлювальна енергетика швидко розвивається в усьому світі й забезпечує глобально сталий розвиток та покращує екологію. Широкий спектр можливих альтернативних джерел видобутку енергії створює технічні та технологічні виклики перед інженерами для покращення ефективності, економічності та стабільності щодо її генерації, накопичення, розподілу та використання. Масштаби та темпи впровадження альтернативних джерел енергії формують запит на ширшу обізнаність спеціалістів.

Це ознайомчий курс, який розкриває слухачам весь спектр технічних викликів та перспектив розвитку сучасних технологій у галузі альтернативної та відновлювальної енергетики.

Матеріал курсу розроблений у творчій співпраці ГО «Об’єднання молодих науковців НТУ «ХПІ» разом з профільними викладачами Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» (Україна) та академічних експертів із технічних університетів США (Temple University, Berkeley National Laboratory, British-Columbia, Tulane University).

Для кожного окремого тематичного напрямку цього курсу провідний фахівець із американського університету поділився досвідом викладання та результатами досліджень.



 



2 коментарі: