вівторок, 13 лютого 2024 р.

Участь у ІІ Регіональній навчально практичній конференції "Бізнес-навички для зростання економіки".

8 лютого 2024 року у Львові відбулася ІІ Регіональна навчально практична конференція "Бізнес-навички для зростання економіки".

На конференцію, що проведена на базі Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу зібралися понад 120 учасників із сектору освіти, державної та місцевої влади, громадського сектору та бізнесу. Від Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки участь у Конференції взяла заступниця директора з НВР Галина Писаревська.

Відкриття. Привітання від партнерів:

Кулепін Олександр - заступник голови Львівської обласної військової адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації;

Вікторія Балюта - радниця з питань впровадження програми «Skills4Recovery», GIZ;

Паска Олег - директор департаменту освіти і науки Львівської обласної військової адміністрації;

Сакрієр Оксана - директорка департаменту освіти і науки Чернівецької обласної військової адміністрації;

Буняк Володимир - директор департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної військової адміністрації.

Про кращі європейські та світові практики розвитку підприємницької освіти розповіла Другова Віра - менеджерка програм Junior Achievement Ukraine.

Потім у панельних дискусіях обговорили теми: "Підприємницькі навички в професійній освіті: сучасні методичні підходи, партнерство з бізнесом та роль держави", "Власна справа як карʼєрний шлях: підтримка зайнятості дорослих, публічно-приватні партнерства та можливості для започаткування бізнесу".

На завершення конференції обговорили перспективи та виклики жіночого підприємництва в Україні.

Ініціатива “Бізнес-навички для зростання економіки: навчальні курси для студентів, викладачів професійної освіти та підприємців-початківців” впроваджується ГО “Джуніор Ачівмент Україна” в рамках програми «Професійна освіта в Україні/Skills4Recovery», яка реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, що діє за дорученням Федерального Уряду Німеччини.









Немає коментарів:

Дописати коментар