четвер, 23 листопада 2017 р.

Засідання постійнодіючої секції голів обласних методичних об’єднань викладачів загальноосвітніх дисциплін

На виконання наказу Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації від 20.09.2017 № 412 «Про організацію системи методичної роботи з педагогічними працівниками професійно-технічних навчальних закладів області у 2017/2018 навчальному році» та у відповідності до плану роботи НМЦ ПТО в Чернівецькій області, на базі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки 22 листопада 2017 року відбулося засідання постійнодіючої секції голів обласних методичних об’єднань викладачів загальноосвітніх дисциплін з проблеми «Використання відеоматеріалів як засобу підвищення ефективності формування професійної компетентності викладачів загальноосвітніх дисциплін”.

Методист НМЦ ПТО в Чернівецькій області Жукотинська В.Д. у своєму виступі наголосила на необхідності підвищення інформаційних компетентностей сучасних педагогів. Голова методичного об’єднання викладачів інформатики Писаревська Г.М. розповіла про використання у навчальному процесі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки технологій  Веб 2.0 та презентувала навчальну платформу на основі системи дистанційної освіти Moodle. Голова методичного об’єднання викладачів зарубіжної літератури Проскурняк Н.М розповіла про інноваційну діяльність викладачів зарубіжної літератури в сучасних умовах реформування освіти.
Голова методичного об’єднання викладачів математики Павлюк Н.В. продемонструвала новостворений блог викладачів математики ПТНЗ області.
Всім головам методичних об’єднань, які ще не створили блоги методичних об'єднань,  на базі методичного кабінету Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки була надана допомога в створенні блогів.

















Немає коментарів:

Дописати коментар