суботу, 25 листопада 2017 р.

Засідання обласного методичного об’єднання  викладачів спеціальних дисциплін та майстрів виробничого навчання з підготовки кваліфікованих робітників радіоелектронного напрямку професійно-технічних навчальних закладів

23 листопада 2017 року на базі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки відбулося засідання обласного методичного об’єднання  викладачів спеціальних дисциплін та майстрів виробничого навчання з підготовки кваліфікованих робітників радіоелектронного напрямку професійно-технічних навчальних закладів.

Тема засідання: "Застосування елементів новітніх виробничих та педагогічних технологій у навчально-виробничому процесі". С.І. Одайський, директор Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки поділився досвідом впровадження у навчальний процес елементів новітніх виробничих та педагогічних технологій.
Про роботу творчої групи з розроблення Державного стандарту професійно-технічної освіти на компетентнісній основі з робітничої професії «Електромеханік з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин» розповіла заступник директора з НВР Писаревська Г.М.
І.М. Хортюк, викладач предметів професійної підготовки, Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки розповів про особливості оновленого Державного стандарту професійно-технічної освіти на компетентнісній основі з робітничої професії «Електромеханік з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин».
У своєму виступі  М.Я. Кушнір, доцент кафедри радіотехніки та інформаційної безпеки Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, кандидат фізико-математичних наук, акцентував увагу на тому, що професійно-технічна освіта це фундамент для отримання якісної вищої освіти.
В.І. Герчук, методист Навчально–методичного центру професійно-технічної освіти у Чернівецькій області провела тренінг "Застосування елементів методу стимулювання навчальної діяльності учнів у професійній підготовці кваліфікованих робітників радіотехнічного та електронного профілю".

Члени методичного об'єднання прийняли рішення та спланували роботу методичного об’єднання на 2018 рік.









Немає коментарів:

Дописати коментар