середу, 27 січня 2021 р.

Засідання педагогічної ради

27.01.2021 р., відповідно до річного плану роботи, у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки була проведена педагогічна рада з теми «Партнерство родини, закладу освіти та роботодавців у формуванні творчого потенціалу та розвитку здібностей кваліфікованих робітників в сучасному освітньому просторі».

На педраді розглянуто питання: стан викладання предметів загальнопрофесійної підготовки, аналіз роботи методичної комісії «Радіоелектронного та радіотехнічного профілю», аналіз якості знань учнів із теоретичних дисциплін та виробничого навчання за результатами успішності за І семестр 2020-2021 н.р., визнання результатів підвищення кваліфікації педагогами закладу. Відповідно до наказу по училищу було призначено відповідальних за підготовку інформації до педагогічної ради. Всі матеріали (доповіді, презентації, відео, тощо) були попередньо підготовлені та розміщені на он-лайн дошці для ознайомлення. Педагогічну раду організували за допомогою сервісу Zoom.

Директор училища Одайський С.І. ознайомив з порядком денним та регламентом роботи.

Заступник директора з навчально-виробничої роботи Писаревська Г.М. зробила аналіз стану викладання предметів загальнопрофесійної підготовки за попередні 3 роки та ознайомила з планами на майбутнє.

Методист Висоцька Я.О. проаналізувала роботу методичної комісії «Радіоелектронного та радіотехнічного профілю».

Заступник директора з навчально-виробничої роботи Писаревська Г.М., заступник з навчально-виховної роботи Кавнічук О.К., старший майстер Цап О.В. ознайомили педагогів з підсумками роботи у І семестрі 2020/2021 н.р.

Визнали результати підвищення кваліфікації педагогів закладу протягом 2020 р.

На завершення заступник директора з навчально-виробничої роботи Писаревська Г.М., ознайомила з підготовленим заздалегідь проектом рішення педради і після внесення доповнень, змін, уточнень педагогічні працівники затвердили його відкритим голосуванням.









Немає коментарів:

Дописати коментар