середа, 27 квітня 2022 р.

Участь у Відкритому Освітньому Кафе

У рамках проєкту «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України» Міністерством освіти і науки України спільно з Національним агентством Фінляндії з питань освіти (EDUFI) протягом квітня-травня 2022 року заплановано проведення п’яти заходів в рамках Відкритого освітнього кафе для учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти України та Фінляндії.

27.04.2022 р. проведено першу зустріч в рамках Відкритого Освітнього Кафе в онлайн форматі. Здобувачі освітніх послуг Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки Стражир Марія, Рубанець Станіслав, Магалюк Василь та працівники Центру кар'єри взяли участь в заході. Молоді люди обговорювали питання навчання з іноземними учнями та працювали у невеликих групах з використанням таких інструментів як сесійні зали, опитування, вікторини тощо.

Метою заходів є надання учням можливості зустрітися один з одним, познайомитися з іноземними учнями та обговорити питання навчання, що є спільними для учнів різних професій і національностей.








Немає коментарів:

Дописати коментар