середа, 6 квітня 2022 р.

Агресивна війна Росії проти України

Ось уже 6 тижнів триває героїчне протистояння України у війні з росією. Всю Київську область, яка перебувала під тимчасовою російською окупацією, звільнили Збройні сили України.

Коли українські війська, журналісти, медики увійшли до звільнених від окупантів міст, побачене приголомшило – окупанти влаштували геноцид на території України. Росіяни грабували будинки людей й влаштовували там безлад, палили оселі й автомобілі, морили голодом мирних громадян, катували їх, вбивали й ґвалтували. Лише у Бучі Київської області окупанти звірськи вбили щонайменше 300 цивільних людей.

Всі ми побачили страшні кадри з Ірпеня, Бучі, Гостомеля. Це ще далеко не вся картина. Далі будуть інші населені пункти де кремлівські окупанти вбили сотні і сотні людей. Втрати страшні, бо це людські життя, долі, розбиті сім‘ї, осиротілі діти, знищений цвіт нації. Сподіваюсь вся країна буде завжди пам‘ятати і знати хто це зробив. Хто ці вбивці та ґвалтівники, хто фашисти та нацисти, хто прийшов вбивати нашу країну. Якби вони могли - зробили б те ж саме з усіма містами та селами країни. Вони планували влаштувати криваве месиво у Києві, Полтаві, Одесі та навіть Львові. Московитів нічого не зупиняло і не зупиняє крім потужного спротиву та знищення них самих. Сьогодні це роблять Збройні Сили України. В Україні більше ніяке падло не буде ратувати за «русскім мір» чи якийсь елемент цієї вбивчої «ідеології». Давайте в пам‘ять про тих вбитих та закатованих українців дамо собі слово, що тут ніколи більше не буде расіі. Ніколи. І давайте дамо собі слова боротись з усім «русскоміровським» на всіх можливих фронтах. В пам‘ять про тих хто загинув на нашій землі від рук кривавого окупанта.

У росії вже давно були спроби написати «правильну» історію – це частина пропагандистської, інформаційної війни, яку росія веде проти України. І у цій війні кремль дозволяє собі використовувати різноманітні методи, включно до фальшувань історії. Переписати історію їм не вдастьсяМіж УКРАЇНОЮ і росією цивілізаційна ціннісна прірва… Україна була, є і буде!!! УКРАЇНА зобов‘язана перемогти це всесвітнє зло… Слава Україні! Героям Слава!

На ці кадри просто неможливо дивитися... Але пам'ятати треба, щоб тим рашистам, хто це зробив не було прощення на землі...











2 коментарі:

  1. А якими гарними були ці міста до приходу "АсвАбАдІтЄлЄй" (світ би їх НЕ знав НІКОЛИ!!!) https://www.facebook.com/100017185060105/videos/549817836468754

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, це нелюди і кати. Але ми переможемо, ЗЛО має бути покарано.

      Видалити