четвер, 24 листопада 2022 р.

Відкритий урок англійської мови

23 листопада викладач Ольга Шевчук провела відкритий урок англійської мови у групі 10, І курсу.

Тема уроку «Present Simple – negative/interrogative sentences. East or West Home is Best». Мета уроку - навчити правилам побудови питань/заперечень в Present Simple; розвивати логічне мислення, увагу; виховувати інтерес до предмету за допомогою цікавого викладення  граматики; збагатити знання учнів по лексичній темі; навчити учнів працювати у парі.

Ольга Василівна запропонувала учням написати свої асоціації, які в них виникають, коли чують про рідну країну. Всі активно аключились в роботу та заповнили стікерами з власними асоціаціями соняшник.

Учні на уроці розвивали свої індивідуальні комунікативні навички; вдосконалювати навички слухання; практикували  граматичні навички та досягали мети уроку розповідаючи про Батьківщину - Україну.

Міжпредметні зв'язки з українською мовою та історією України дали можливість поповнити і поглибити знання про Батьківщину, розвивати мовну і соціокультурні компетентності, формувати культуру взаємовідносин між людьми, повагу до традицій і звичаїв українського народу, виховувати почуття патріотизму.

 











Немає коментарів:

Дописати коментар