вівторок, 25 червня 2019 р.

Участь у семінарі "Розвиток навчально-практичних центрів галузевого спрямування як важливого фактору забезпечення якості освіти"

Заступник  директора з навчально-виробничої роботи Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки Галина Писаревська взяла участь у семінарі директорів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, на базі яких створені практичні центри електротехнічного напряму, що проводився на базі Отинійського професійного ліцею енергетичних технологій.
Тема семінару "Розвиток навчально-практичних центрів галузевого спрямування як важливого фактору забезпечення якості освіти".
Начальник відділу змісту освіти та організації освітнього процесу головного управління професійної освіти директорату професійної освіти Міністерства освіти і науки - Катерина Борисівна Мірошниченко розповіла про перспективи розвитку навчально-практичних центрів галузевого спрямування як важливого фактору забезпечення якості професійної освіти та визнання професійних кваліфікацій.
Директор ДПТНЗ «Отинійський професійний ліцей енергетичних технологій» Петро Степанович  Іванків розповів про створення та функціонування в ліцеї  навчально-практичного центру електротехнічного спрямування та зробив екскурсію для огляду навчально-матеріальної бази ДПТНЗ «Отинійський професійний ліцей енергетичних технологій» та навчально-практичного центру.
Дякуємо колегам за чудово організований і проведений семінар та можливість поспілкуватися з однодумцямими зміцнили партнерські стосунки.
Хочу висловити глибоку повагу та вдячність колективу ліцею, бажаю всім успіхів і творчого натхнення!






Немає коментарів:

Дописати коментар