понеділок, 24 червня 2019 р.

Педагогічна рада

Відповідно до плану роботи Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки на 2018/2019н.р., 24  червня 2019 року, пройшла чергова педагогічна рада.
На педраді розглядалися питання:
1. Узагальнення результатів роботи педагогів над єдиною навчально-методичною проблемою «Підвищення рівня професійної майстерності педагога як умова всебічного розвитку учнів та формування ключових компетентностей успішної особистості»
2. Вплив оцінювання на психічний стан учнів. Стимулювання та заохочення учнів до освітньої діяльності.
3. Про стан та організацію техніки безпеки та охорони здоров’я   у навчальному закладі.
4. Результати виховної роботи в училищі щодо профілактики правопорушень серед учнів груп, які знаходяться на внутрішньо-училищному обліку.
5. Підготовка педколективу до нового навчального року.
 На педраді спочатку було проаналізовано виконання рішень попередньої педради. Потім методист Яна Висоцька та  заступник директора з навчально-виробничої роботи Галина Писаревська узагальнили результати роботи педагогів над єдиною навчально-методичною проблемою «Підвищення рівня професійної майстерності педагога як умова всебічного розвитку учнів та формування ключових компетентностей успішної особистості». Голова методичної комісії суспільно-гуманітарних дисциплін Любов Петровська розповіла про здобутки та напрацювання членів методичної комісії.
Працівники соціально-психологічної служби Христина Багрій та Інна Андрієць розповіли педагогам про проведене акетування учнів, як на них впливає оцінювання. Потім обговорили вплив оцінювання на психічний стан учнів та методи стимулювання і заохочення учнів до освітньої діяльності;
Про стан та організацію техніки безпеки та охорони здоров’я  у навчальному закладі доповів інженер з охоррони праці Анатолій Гончар;
Заступник директора з навчально-виховної роботи Оксана Кавнічук доповіла про результати виховної роботи в училищі щодо профілактики правопорушень серед учнів груп, які знаходяться на внутрішньо-училищному обліку.
Керівники підрозділів обговорили завдання підготовки педколективу до нового навчального року. 
За результатами педради прийнято ряд важливих рішень, які будуть визначати головний вектор роботи та розвитку навчального закладу. 













Немає коментарів:

Дописати коментар