вівторок, 29 червня 2021 р.

Подорожуємо Україною

28.06.2021р., профспілковий комітет Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки організував для колективу поїздку-відпочинок.

Обрали тур «Річковий трамвай до Бакоти + скельний монастир» від туристичної агенції Sunny Planet.

Чудова прогулянка з м. Чернівці до с. Дністрівка, а потім до Бакоти на річковому трамвайчику та прекрасні краєвиди зачарували усіх.

Історії гіда Ростислава слухали із цікавістю та сумом, бо там, де колись була Бакота, сьогодні тече Дністер. У зв’язку з будівництвом Дністровського гідровузла 1981 році Бакота зникла... Але з'явилась неймовірної краси Бакотська затока, що входить до складу Національного природного парку «Подільські Товтри».

Потім ми відвідали Скельно-печерний Свято-Миколаївський чоловічий монастир, що знаходиться біля хутора Галиця Дністровського району. Розміщений він у верхній частині стрімкого схилу правого берега Дністра, на висоті 120 м над рівнем Дністровського водосховища.

Галицький монастир – місце дивовижної атмосфери, спокою та благодаті.

Дуже вдячні за чудову поїздку! Все було дуже цікаво, пізнавально і організовано! Отримали масу задоволення і купу нових вражень. Дякуємо профспілці (голова Irina Deriy), Sunny Planet, гіду Ростиславу, водію. Це неймовірні враження, все дуже сподобалось.





















Немає коментарів:

Дописати коментар