вівторок, 29 червня 2021 р.

Підсумкова педагогічна рада

29.06.2021 р., відповідно до річного плану роботи у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки проведена педагогічна рада з теми «Аналіз та коригування роботи над єдиною навчально-методичною проблемою, вироблення практичних рекомендацій».

Як підсумок роботи над методичною проблемою, провели круглий стіл на Padlet, «Нові форми впровадження та поширення педагогічного досвіду як важлива умова створення інноваційного освітнього середовища». Методист Висоцька Я.О. у своєму виступі проаналізувала роботу педагогів над єдиною методичною проблемою.

Заступник директора з навчально-виробничої роботи Писаревська Г.М. ознайомила присутніх із звітом SELFIE, який об’єднує та порівнює погляди керівників, викладачів та учнів закладу освіти. Потім обговорили сильні та слабкі сторонита внесли коригування до стратегічного плану цифрової трансформації, для вдосконалення використання цифрових технологій для навчанняРезультати опитування.

Аналіз створення безпечних умов праці та навчання в закладі освіти у 2020/2021 н.р. підвів інженер з охорони праці А.В. Гончар.

Питання «Бібліотека як центр формування творчої особистості в процесі соціалізації» розкрила у своєму виступі І.А. Микицей.

Керівники підрозділів зробили акценти на особливостях проведення вступної кампанії, підготовки педколективу до нового навчального року та проведенні ремонтних робіт.

Засідання педагогічної ради пройшло в атмосфері доброзичливості, взаємної підтримки та максимальної активізації творчих і професійних здібностей педагогів.

На завершення заступник директора з навчально-виробничої роботи Писаревська Г.М., зачитала підготовлений заздалегідь проект рішення педради і після внесення доповнень, змін, уточнень педагогічні працівники затвердили його відкритим голосуванням













Немає коментарів:

Дописати коментар