понеділок, 20 листопада 2023 р.

День народження училища

В День працівників радіо, телебачення та зв'язку, а саме 16 листопада, Чернівецьке вище професійне училище радіоелектроніки святкує свій черговий день народження.

За 47 років існування заклад пройшов славетний шлях. Колектив училища пишається тим, що нині це місце для інноваційної творчості, де оновлюють зміст і структуру навчально-виробничого процесу, де успішно впроваджують сучасні методи і технології.

Тут здобувачі освітніх послуг навчаються долати труднощі й перешкоди, досягати успіху, вдосконалювати свою професійну майстерність. Педагогічні працівники розкривають потенціал кожного здобувача освіти, дають можливість стати професіоналом своєї справи.

16 листопада 2023 р. профспілковий комітет закладу освіти (голова профспілки Анатолій Грицюк) запропонував організувати для педагогічних працівників та працівниць товариські турніри з тенісу, шашок та шахів. Також всі присутні мали змогу взяти участь у інтерактивній вікторині "Сторінками історії закладу освіти", яку підготувала заступниця директора Галина Писаревська. Переможницею вікторини стала Наталія ОЗАРЧУК, але це і не дивно, адже Наталія навчалась у закладі освіти та працює майстринею виробничого навчання вже більше 20 років. Друге місце здобула Наталя МІНЧЕНКО, ІІІ місце Сергій ЗАГОРОДНЮК. Переможці отримали подарунки.

Всі активно взяли участь в різноманітних спортивних та інтелектуальних заходах.













Немає коментарів:

Дописати коментар