середу, 29 листопада 2023 р.

Підвищення кваліфікації. Інженер БПЛА. Базовий курс

Цей базовий курс дозволить засвоїти основні знання з інженерії безпілотних літальних апаратів та підготує до зборки та ремонту дронів. Через війну з рф тема підготовки інженерів-конструкторів та розвитку галузі БПЛА загалом надзвичайно актуалізувалася. Нині це один із ключових чинників, що безпосередньо наближає нас до перемоги та дає змогу зберегти безліч життів. Там, де немає дронів, розхідним матеріалом стають люди. 

Завдання курсу – надати базові знання з інженерії БПЛА та залучити в цю галузь  якомога більше громадян, які зможуть створювати технологічні рішення задля перемоги України.

Без розуміння аеродинаміки інженеру не визначити оптимальну форму та конфігурацію безпілотника. Без опанування основ метеорології не спроєктувати оптимальні технічні характеристики.

Унікальність курсу – у складі експертів. Частина авторів – носії фундаментальних академічних знань. Поруч із ними курс створювали військові з досвідом використання дронів у зоні бойових дій. Експертна команда об’єднала зусилля заради того, щоб ви отримали необхідні знання.

Під час навчання слухачі зможуть опанувати мінімально необхідні для інженерів БПЛА знання з основ аеродинаміки та метеорології; дізнатися про види БПЛА, їхню будову, особливості застосування та ремонту; подивитися, як у реальних умовах відбувається технічне обслуговування, вдосконалення або ремонт БПЛА; підготуватися до спеціалізованого навчання та майбутнього працевлаштування інженерами БПЛА.

Пропоную пройти викладачам та майстрам виробничого навчання радіотехнічного профілю а також здобувачам освітніх послуг, що навчаються за цим спрямуванням.



Немає коментарів:

Дописати коментар