неділю, 31 березня 2024 р.

В Чернівецькій області стартував проєкт Skills4Recovery

У рамках проєкту відбулась панельна дискусія присвячена старту програми Skills4Recovery, за участі керівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти та представників бізнесу.  

Від Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки участь в заході взяли: директор Савелій ОДАЙСЬКИЙ, заступниця директора з НВР Галина ПИСАРЕВСЬКА та представниця ради директорів ТОВ «ТД Теплоцентр»

Мартинова Наталія Ігорівна - керівник департаменту Маркетингу.

З вітальним словом до учасників звернулися  Юлія Грицку-Андрієш – заступниця начальника Чернівецької ОВА та   Міхаель Пауло – директор програми Skills4Recovery.

Участь у дискусії взяли: Міхаель Пауло – директор програми Skills4Recovery, Юлія Грицку-Андрієш – заступниця начальника Чернівецької ОВА, Оксана Сакрієр – директорка Департаменту освіти і науки ЧОВА, Андрій Ходоровський – регіональний координатор програми Skills4Recovery, Микола Макаревич – директор Глибоцького професійного ліцею та Наталія Кисельова - начальник відділу рекрутингу Чернівецького обласного центру зайнятості.   

Цьогоріч наш навчальний заклад став партнером проєкту «Навчання заради змін», який реалізує ГО «Український професійний розвиток» у межах Програми «Професійнаосвіта в Україні / Skills4Recovery». Впродовж наступних 3 місяців ми навчатимемо чоловіків та жінок, які прагнуть здобути нові знання або хочуть підвищити власну кваліфікацію за професією “Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування”, що є важливою для відновлення України. 

Проєкт реалізується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ). Партнерами від України – Міністерство економіки України та Міністерство освіти і науки України.

 





Немає коментарів:

Дописати коментар