вівторок, 2 квітня 2024 р.

Відбірковий етап всеукраїнського конкурсу SERVICE MASTER JUNIOR (SMJ 2024)

28.03.2024 р. у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки проведено відбірковий етап всеукраїнського конкурсу SERVICE MASTER JUNIOR (SMJ 2024) відповідно до плану роботи Навчально-практичного центру електротехнічних робіт та плану роботи методичної комісії електротехнічного профілю.

До участі долучилися здобувачі та здобувачки освітніх послуг освіти навчальних груп №1,13,14,15, що навчаються за професією "Майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів". Цьогоріч це 20 учасників конкурсу. Наставник команди закладу освіти - ДЕНИС Іван Степанович.

А також в конкурсі прийняли участь 686 учасників від 39 навчальних закладів України.

Члени журі:

Савелій ОДАЙСЬКИЙ - директор ЧВПУР Галина ПИСАРЕВСЬКА - заступник директора з НВР;

Наталія Вік. ОЗАРЧУК - майстер в/н, викладач спецдисциплін;Наталія Вал. ОЗАРЧУК - майстер в/н;

Олександ ЦАП - старший майстер;Іван ДЕНИС - майстер в/н, керівник НПЦ.

Уважно слідкували за дотриманням та забезпечення доброчесного проходження даного конкурсу.За результатами проведеного конкурсу:

1. Пінчук Ілля група №1

2. Пую Олександр група №14

3. Гудима Владислав група №1

4. Єднаков Богдан група №15

5. Тодеришин Максим група №1

Троє кращих учасників (та двоє резервні) від кожного навчального закладу формують команду, яка і представить інтереси нашого закладу на наступному Національному етапі, який буде відбуватися 18 квітня 2024р.

Вітаємо наших переможців! Бажаємо їм високих здобутків та перемог.

SERVICE MASTER JUNIOR – це всеукраїнський спеціалізований конкурс професійної майстерності серед студентів (учнів) вищих, фахових передвищих і професійно-технічних навчальних закладів, який дозволяє мотивувати молоді кадри на розвиток та надає їм підтримку на перших етапах професійної діяльності.









Немає коментарів:

Дописати коментар