четвер, 2 квітня 2020 р.

Дистанційне засідання педагогічної ради

Дистанційно (через карантин), 02.04.2020 р., відповідно до річного плану роботи, у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки була проведена педагогічна рада з теми «Випускник ЧВПУР – формула успіху».
На педраді розглянуто питання: аналіз роботи методичної комісії «Класних керівників та вихователів», стан викладання предмету «Громадянська освіта», булінг як соціально-психологічна проблема. Профілактика правопорушень. Відповідно до наказу по училищу було призначено відповідальних за підготовку інформації до педагогічної ради. Всі матеріали (доповіді, презентації, відео, тощо) були попередньо підготовлені та розіслані педагогічним працівникам для ознайомлення. Педагогічну раду організували за допомогою сервісу Zoom.
Директор училища Одайський С.І. ознайомив з порядком денним та регламентом роботи.
Заступник директора з навчально-виховної роботи Кавнічук О.К. зробила аналіз роботи методичної комісії класних керівників та вихователів за попередні 3 роки та ознайомила з планами на майбутнє.
Заступник директора з навчально-виробничої роботи Писаревська Г.М. зробила аналіз стану викладання предмету «Громадянська освіта», а викладач Петровська Л.І. поділились досвідом, проблемами, успіхами учнів.
У своєму виступі соціальний педагог Багрій Х.І. акцентувала увагу на відповідальність керівників груп щодо виявлення та реагування на випадки боулінгу, розкрила особливості міжособистісних конфліктів, звернула увагу на профілактику правопорушень та надала рекомендації емоційної підримки учнів у період карантину.
Дистанційне засідання педагогічної ради пройшло в атмосфері доброзичливості, взаємної поваги та підтримки, бо незважаючи на те, що ми працюємо дистанційно – мета у нас одна.
На завершення заступник директора з навчально-виробничої роботи Писаревська Г.М., запропонувала всім ознайомитись з підготовленим заздалегідь проектом рішення педради і після внесення доповнень, змін, уточнень педагогічні працівники затвердили його відкритим голосуванням.






Немає коментарів:

Дописати коментар