четвер, 9 квітня 2020 р.

Підсумкове засідання атестаційної комісії

Досвід свідчить, що атестація відіграє основну роль у становленні, згуртуванні та вихованні творчого колективу. Під час атестації вивчаються професійні якості педагога, його сильні та слабкі сторони, рівень загальної культури, створюються оптимальні умови для вивчення і впровадження педагогічного досвіду кращих педагогів училища.
Успішна реалізація цілей та завдань сучасного навчально-виховного процесу неможлива без постійного підвищення кваліфікації педагогічних кадрів, зокрема наполегливої самоосвітньої роботи.
Протягом лютого-березня 2020 року заслуховувалися творчі звіти педагогів, які атестуються в поточному навчальному році.
На початку атестаційного періоду в училищі були створені умови для успішного проведення атестації, видані накази, розроблені та затверджені заходи з підготовки та проведення атестації. Згідно плану заходів з проведення атестації педпрацівників здійснено: проведено робочі засідання училищної атестаційної комісії; організовано круглий стіл та тренінги з педагогами, що атестуються; організовано виступи педагогів, що атестувались на засіданнях методичних комісій, семінарах-практикумах, педрадах, педагогічних
читаннях; вивчено рейтинг педагогів, які проходили атестацію за рівнем кваліфікації та загальної культури; проведено творчі звіти.
09 квітня 2020 року відбулося заключне засідання училищної атестаційної комісії в режимі он-лайн з використанням платформи Zoom, для голосування була створена група «Атестаційна комісія» у Viber. У он-лайн засіданні взяли участь усі члени атестаційної комісії та колеги, які атестуються.
За підсумками роботи атестаційної комісії ухвалено рішення:
- Підтвердити кваліфікаційну категорію «спеціаліст» викладачу професійно-теоретичних дисциплін Тріщуку М.І.
- Присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії» викладачам:
1) охорони праці Яковишиній К.П.
2) зарубіжної літератури Тащук Ю.Ю.
- встановити 12 тарифний розряд майстрам виробничого навчання
1) Сторощук М. Д.
2) Озарчук Н. Вал.
3) Мацьопа І. М.
- Присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії» соціальному педагогу Багрій Х.І.
- встановити 10 тарифний розряд бухгалтеру Павлюк А.В.
Порушити клопотання перед атестаційною комісією Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації:
  1. про відповідність раніше присвоєного 14 т.р. та педагогічного звання «майстер виробничого навчання ІІ категорії» Мінченко Н. А.
  2. про присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» викладачу української мови Борбель Л. А.








Немає коментарів:

Дописати коментар