неділя, 30 січня 2022 р.

Робота в проекті EU4Skills продовжується

Упродовж 26-28 січня 2022 року, в рамках Проєкту «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України», з метою уточнення обсягів технічної модернізації закладів професійної (професійно-технічної) освіти, команда експертів консалтингової компанії «GOPA Infa», що займаються реалізацією Проєкту, здійснила візит до Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки.

Члени експертної групи (Мішель Діб, заступник Керівника проєкту з питань інфраструктури, Родіон Колишко, заступник Керівника проекту з питань професійної (професійно-технічної) освіти, Катерина Мірошниченко, Наталія Проценко з колегами) здійснили оцінку стану будівель та майстерень, запропонованих до реновації й реконструкції, ознайомилися з навчальними та навчально-методичними документами з обраних професій, здійснили детальний аналіз наявного обладнання, що використовується в освітньому процесі закладу, опрацювали списки з придбання бажаного обладнання, а також зустрілися з роботодавцями.

Нам надзвичайно приємно, що  заклад включено до проєкту EU4Skills і буде проведена модернізація матеріальної бази. Дякуємо членам експертної групи за поради, рекомендації та допомогу!








Немає коментарів:

Дописати коментар