вівторок, 31 січня 2023 р.

Державна кваліфікаційна атестація в групі №1

27.01.2023р., у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки відбулася державна кваліфікаційна атестація здобувачів освітніх послуг групи №1, що здобули професію "Майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів" (майстер виробничого навчання Наталія Озарчук).

Державна кваліфікаційна атестація, відповідно до Положення про порядок кваліфікаційної атестації та присвоєння кваліфікації особам, які здобувають професійно-технічну освіту,  включала: кваліфікаційну пробну роботу,  письмову екзаменаційну роботу, яку захистили на іспиті.

Державна кваліфікаційна комісія під керівництвом Лакусти Василя Івановича – керівника СТО "Автоназдім", директора Савелія Одайського, заступниці директора з НВР Галини Писаревської, старшого майстра Олександра Цапа розглянула  підсумки навчальних досягнень учнів, результати виконання пробних кваліфікаційних робіт, щоденники обліку виконання детальних програм виробничої практики, висновки роботодавців і виробничі характеристики, наряди на пробні кваліфікаційні роботи, перевірила роботи учнів. Окрім членів комісії, на екзамені була присутня методистка НМЦ ПТО у Чернівецькій області Ганна Беньовська, яка перевірила проведення ДКА та документацію відповідно до вимог положення.

За результатами державних кваліфікаційних атестацій учням присвоєна кваліфікація майстра з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів 6 розряду.













Немає коментарів:

Дописати коментар