середу, 18 січня 2023 р.

Участь в онлайн-тренінгу «Операційна діяльність Центру розвитку кар’єри»

Працівники Центру кар'єри Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки Галина Писаревська, Наталя Мінченко, Інна Мацьопа та Іван Денис 17.01.2023 взяли участь в онлайн-тренінгу «Операційна діяльність Центру розвитку кар’єри».

Мета тренінгу вдосконалити знання, систематизувати та розробити календарний план роботи Центру розвитку кар’єри.

Тренер – Дмитро Лобанов, керівник ГО «Потрібні тут», директор Центру розвитку кар’єри Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна (2011-2021рр.)

Тренінг проводився у рамках реалізації субпроєкту «Підтримка кар’єрного консультування закладами професійної (професійно-технічної) освіти» за підтримки програми Європейського Союзу «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України»

До участі у тренінгу були запрошені фахівці, відповідальні за роботу центрів кар’єри, заступники директорів, до обов’язків яких входить проведення відповідної роботи, інші педагогічні працівники, залучені до роботи центрів кар’єри закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.

Дякуємо тренеру Дмитру Лобанову, з яким разом обговорили які послуги стейкхолдерам можуть надавати Центри кар’єри, як систематизувати їхню діяльність та розподілити ролі у Центрі. Розглянули завдання та ризики і як скорегувати роботу Центру кар'єри. 






Немає коментарів:

Дописати коментар