неділю, 21 січня 2018 р.

Проведення на базі училища ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з математики

21 січня 2018 року на базі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки пройшов ІІІ  етап Всеукраїнської  учнівської олімпіади з математики.

В урочистому відкритті взяли участь: Оксана Сакрієр, начальник управління освіти і науки Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, кандидат політичних наук; Тамара Богачик, заступник директора з науково-методичної роботи Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області, кандидат історичних наук; Ігор Черевко, декан факультету прикладної математики ЧНУ імені Ю.Федьковича, професор; Володимир Михайлюк, професор, завідувач кафедри математичного аналізу факультету математики та інформатики ЧНУ імені Ю.Федьковича, доктор фізико-математичних наук, голова журі; Наталія Потяк, провідний спеціаліст сектору координації діяльності вищих навчальних закладів та науки управління освіти і науки Департаменту освіти і науки облдержадміністрації; Ольга Біляніна, методист НМЦ природничо-математичних дисциплін Інституту педагогічної освіти Чернівецької області, секретар журі, Савелій Одайський, директор Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки, кандидат педагогічних наук.
Члени журі та оргкомітету звернулися до учасників олімпіади з вітальними словами й зазначили, що людина, яка «на ти з математикою» є успішною та прогресивною. Адже синонімом великої науки математики є успіх. Наука, яка привела учнів на ці змагання, упродовж життя буде гідним орієнтиром для громадян своєї країни. 
Була висловлена подяка наставникам  школярів – учителям, які вклали свою працю й виплекали у дітей любов до цариці наук та директору Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки Савелію Івановичу й усьому колективу за високу організацію та теплу гостинність. В училищі підготовлено 10 кабінетів для роботи учнів, кабінет для оргкомітету, 3 кабінети для роботи журі.

В обласному етапі Всеукраїнської олімпіади з математики взяли участь учні 7-11 класів закладів освіти області та м.Чернівці.






 



Немає коментарів:

Дописати коментар