пʼятницю, 5 січня 2018 р.

Проведення на базі училища ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з англійської мови

5 січня 2018 року на базі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з англійської мови.
Учнів області об’єднало знання та прагнення до вдосконалення знань з цього предмету, адже іноземна мова допомагає отримувати знання з великої кількості джерел інформації.
На відкритті були присутні: голова журі – Надія Єсипенко, завідувач кафедри англійської мови та літератури ЧНУ ім. Ю. Федьковича, доктор філологічних наук, професор; Григорій Білянін, директор Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області, кандидат педагогічних наук; Оксана Гринюк, головний спеціаліст відділу дошкільної, загальної середньої, спеціальної освіти та соціального захисту Департаменту освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації; Тетяна Курик, головний спеціаліст відділу фахової освіти, ліцензування і атестації, позашкільної освіти та виховної роботи Департаменту освіти і науки ЧОДА; Савелій Одайський, директор Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки, кандидат педагогічних наук; Таміла Вірста, методист НМЦ іноземних мов та міжнародних відносин ІППОЧО.
Члени оргкомітету та голова журі у вітальному зверненні до учасників змагань зазначили, що для того, щоб стати успішним, знання англійської мови не лише бажане, а й обов’язкове. Вивчаючи цю мову, учні отримують допоміжний фактор на шляху до своєї мети, зможуть зав’язати нові знайомства, розширити комунікації, а головне – стати успішною людиною, адже спілкування – це мистецтво, яке не має меж!

Працівники навчального закладу підготували до проведення олімпіади 12 навчальних кабінетів, де мали змогу працювати учасники та члени журі. Члени оргкомітету висловили щиру подяку директору Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки Савелію Одайському та всьому колективу за бездоганну організацію роботи, гостинність, теплу атмосферу та співпрацю у закладі під час проведення ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з англійської мови.









Немає коментарів:

Дописати коментар