понеділок, 2 квітня 2018 р.

Засідання педагогічної ради

02.04.2018 р. у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки проведено чергову педагогічну раду. Під час засідання проаналізовано виконання рішень попередньої педради та розглянуто питання:
1. Якість підготовки кваліфікованих робітників та напрями удосконалення навчально-матеріальної бази професії «Радіомеханік з обслуговування та ремонту радіотелевізійної апаратури».
2. Стан викладання предмету «Зарубіжна література».
3. «Запорука успіху – новітні технології навчання»  (Дидактичні аспекти впровадження нетрадиційних та активних форм навчання, інноваційні технології професійного навчання кваліфікованих робітників, робота педагогічних працівників з реалізації методичної проблеми училища).
4. Особливості та традиції навчально-виховного процесу в училищі.
5. Про результати проведення профорієнтаційної роботи серед випускників 9-х, 11-х класів шкіл міста та області.
Заступник директора з навчально-виробничої роботи Писаревська Г.М. під час виступу зробила аналіз якості підготовки кваліфікованих робітників (за 5 років) з професії «Радіомеханік з обслуговування та ремонту радіотелевізійної апаратури». На слайдах презентації всі мали змогу побачити результати навчання, працевлаштування за професією, аналіз матеріальної бази, результативність участі в конкурсах та фестивалях майстерності.      Разом з головою методичної комісії цього напрямку Хортюком І.М. розробили заходи щодо удосконалення навчально-матеріальної бази та розвитку професії.    Аналіз стану викладання зарубіжної літератури заступник директора Писаревська Г.М. продемонструвала всім у вигляді ментальної карти, за допомогою якої всі візуально побачили структуровану інформацію стану викладання предмету.
Питання «Запорука успіху – новітні технології навчання»  методист училища Висоцька Я.О. запропонувала розглянути нетрадиційно, у вигляді  творчої групової роботи, в яку активно включилися всі педагоги.
Про особливості та традиції навчально-виховного процесу в училищі доповіла заступник директора з навчально-виховної роботи Кавнічук О.К. Запропоновані нові форми та методи проведення виховної роботи з учнями активно апробовувались на педагогах. Також Кавнічук О.К. провела аналіз цьогорічної профорієнтаційної роботи.

За результатами засідання всі одноголосно проголосували за прийняття рішень щодо розглянутих питань із внесенням відповідних доповнень, пропозицій.














Немає коментарів:

Дописати коментар